Esther Hasselman

Na 20 jaar in de zakelijke dienstverlening ben ik in 2010 gestart zelfstandig coach en trainer. De aanleiding: ik merkte dat achter vraagstukken in organisaties persoonlijke drijfveren en blokkades schuilgaan. Ik help mensen graag om deze helder te krijgen en vooral om vrede te sluiten met hun eigenheid en eigen-wijsheid.

Aanbod

  • Individueel: begeleiding via e-coaching, wandelcoaching of gesprekken aan de keukentafel;
  • Groepen: trainingen en workshops.

Ingrediënten (o.a.)

  • Ontspanning en loslaten;
  • “Uit je hoofd, in je lijf” o.a. met aandachtsoefeningen;
  • Het licht in je hart toelaten;
  • Uitgaan van je innerlijke kracht;
  • Acceptatie, mildheid en mededogen.

Zachtmoedigheid, vertrouwen en humor

Mijn roots liggen in Twente, waar ik als kind graag buiten was en speelde. Toen ik 11 was gingen mijn ouders uit elkaar en in combinatie met de puberteit werd het allemaal wat veel. Ik vluchtte in mijn hoofd. Het duurde tot mijn 33e levensjaar voordat ik weer in mijn lijf kwam, weer naar buiten ging en mijn fijngevoeligheid hervond. Eigenlijk ben ik altijd al een coach en trainer geweest, maar in 2010 werd ik dat ook echt. Mijn pad liep via ervaringgericht leren en mediteren, via mindfulness naar compassie en hartyoga. En nu? Ik wil me graag verbinden. Ik kom van mijn meditatiekussen af en oefen mindfulness en compassie in relatie met de natuur en met andere wezens.

In de natuur komen de antwoorden heel natuurlijk, dus daar ga ik graag met met trainees en coachees naartoe. Maar soms past een veilige ruimte met vier muren beter bij de soms delicate processen die er zijn.

Woorden die bij mij passen zijn zachtmoedigheidvertrouwen … en ook humor! Want het leven wordt steeds mooier, leuker en grappiger als je jezelf en het leven écht kent!

Plan een belafspraak: